frnlen

RESERVERINGSVOORWAARDEN

Belangrijk Alvorens te beginnen aan de registratie van een verblijfsaanvraag! (Séjout = séjour)

Het is van absoluut belang dat dat u dit weet over de opvolging van onze operatoren en Residentie La Fraisière.

Enkel de vooruitbetaling binnen de 48 uur van de factuur op naam zal gelden als bevestiging van uw reserveringscode.

Document binnen de 24 uur verzonden naar het e-mailadres dat in uw gegevens vermeld staat.

Voor de betaling vindt u hieronder de geschikte betalingswijze die uw bestelling officieel zal maken:

 • Met de PayPal applicatie die ideaal is voor snelle betaling van reserveringen met onmiddellijk effect, verhoogd met 5 % kosten.
 • Door middel van een bankoverschrijving van rekening naar rekening, officieel gemaakt dankzij het verzenden van een kopie van de overdracht naar uw e-mailadres.
  - Op het moment van uw bevestiging vragen wij u per kerende  om te laten weten wanneer u precies aankomt (met een speling van 1 à 2 uren)en om ons ingeval van eventuele vertraging 24 uur op voorhand te verwittigen per e-mail.
  - Contact per sms of telefoon op +32 (0)473/70.06.42

Gelieve rekening te houden met volgende, zoniet dan worden uw gegevens aan al onze operatoren doorgegeven als weinig geloofwaardige klant en op de lijst van oneerlijke consumenten gezet.

"Fout tijdens uw registratie"

Als het om de ene of de andere reden voor u onmogelijk wordt gemaakt om de registratie van uw reserveringscode te bevestigen binnen de gestelde termijn.

Dan moet er binnen de 24 uur een annulering naar ons worden opgestuurd met de eenvoudige vermelding "Annulering code XXX"

Bij uw aankomst zal uw toegang tot ons etablissement officieel worden bevestigd met uw reserveringsbewijs waarop de naam van de operator en de reserveringscode vermeld staan, samen met de factuur van Residentie La Fraisière en de betaling ervan.

N.B.: Enkel verblijven van langer dan 7 dagen moeten ook nog een waarborg van 10 % van de totale factuur worden bijbetaald voor eventuele beschadigingen.  

Getuigenissen

 • Ilaria D.
  15-05-2018 11:32
  Très bon services dans cette résidence !
 • Leen M.
  15-05-2018 11:31
  Super établissement !